Timemanagement

In de hectische tijd waarin we leven is het beheersen van je tijd een bijna onmogelijke taak. Je bent druk, druk, druk... Heb je aan het eind van de dag vaak het idee dat je maar zo weinig hebt gedaan?  Is je werk na je gevoel nooit af??  Het kan anders. Want wanneer je weet wat je wilt bereiken en je dit doelbewust gaat plannen en natuurlijk aanpakken, houd je meer tijd over!

Naast de Workshop kan ik u ook persoonlijk begeleiden. Gestructureeerd voer ik u stap voor stap mee in de wereld van beheerste tijd.  Een wereld waarin u nee durft te zeggen, de urgentie en belangrijkheid van taken leert kennen en leert plannen. U leert vooral inzicht te krijgen in uw eigen patronen en leert d.m.v. nieuwe tools die u mee krijgt om de oude patronen te doorbreken en te vervangen door efficiëntere als dit nodig is.

Ik nodig u uit om deze uitdaging aan te gaan! U zult verstelt staan van wat u bereikt  en zien dat u meer tijd hebt om stil te staan voor de dingen waar u al jaren geen tijd voor had  en ook heel belangrijk, tijd hebt om uw rust te nemen.

Meld je aan voor de persoonlijkebegeleiding of voor de workshop.

 

Via het contactformulier kun je je voorkeur aangeven en jezelf inschrijven.  

 


 

Mensen die nooit de tijd hebben doen het minst.


 

Wie zijn tijd door zijn vingers laat glippen, laat zijn leven door zijn vingers glippen; wie zijn tijd in de hand houdt, heeft zijn leven in de hand. (Alan Lakein)
 

AvP-Coaching,Counselling,Training,Begeleiding-Vlaardingen,06-23905567,KvK 24427744  | info@avp-coaching.nl