AVP gaat met haar tijd mee en maakt steeds meer gebruik van Whatsapp, mail en Skype om cliënten wat extra's te kunnen geven. Dat kan zijn in urgente vragen of kleine problemen maar ook voor volledige sessies. In de coaching en counselling trajecten is Whatsapp of Messenger als extra ondersteuning inbegrepen. Hiervoor moet uitdrukkelijk toestemming worden gegeven, dit wordt in kader van bescherming privacy vastgelegd in een toestemmingsformulier. 

Immediate Coaching, Counselling en Begeleiding via mail, MSN of Skype geeft je de mogelijkheid om op een snelle en doeltreffende manier geholpen te worden en met de probleemvraag direct aan de slag te gaan. 

Afstand bestaat niet meer.

 

Email

   

Messenger en whatsapp

   

Skype (ook voor supervisie counsellors)

Coaching en Counselling via email is niet alleen anoniem maar ook nog eens tijds-besparend. Op tijdstippen dat het jou uitkomt kan je je bericht sturen en binnen 24 uur krijg je antwoord. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om je goed te concentreren en de vraag juist te formuleren. Je kan op een makkelijke manier je gevoelens op schrijven zonder onderbrekingen en wanneer het jou uitkomt. De discretie staat hoog in het vaandel. Alle mail gesprekken worden voor de periode van het traject bewaard en wanneer afgerond deleted. Email coaching/counselling is ook nog eens een stuk goedkoper.

Wanneer u interesse hebt wordt er een contract gemaakt voor het aantal mail contacten. Deze krijgt u via de mail toegestuurd. Na betaling kan er gestart worden met het traject.

 

 

Messenger en whatsapp is het medium van nu. Een manier van communiceren die bijna niet meer weg te denken is bij jong en oud. Het geeft je de mogelijkheid om te communiceren op een directe manier vanuit uw eigen thuis situatie. Anders als bij email geeft Messenger u de mogelijkheid om een direct gesprek aan te gaan. Om uw gevoelens direct te formuleren en een rechtstreeks gesprek te voeren met uwcoach/counseller. Vooral voor jongeren is dit medium de manier om contacten te leggen en zonder schaamte geprekken te voeren. Niemand die ziet of je zenuwachtig bent, stottert of met rode konen zit. Kortom de ideale manier om je hart te luchten en je vragen te stellen en samen op pad te gaan.

Wanneer je interesse hebt wordt ook hiervoor een contract gemaakt voor het aantal Messenger/whatsapp contacten.

Het verschil met email is dat er voor Messenger een afspraak gemaakt kan worden. Dit omdat de coach/counseller niet altijd aanwezig is. Natuurlijk kunt u wanneer u de coach online ziet uw bericht sturen. Wanneer bezet aangegeven staat betekent dit dat de coach ingesprek is met iemand anders en even geen tijd heeft om te reageren.

 

Het inmiddels overbekende medium en het neusje van de zalm. Hier kan je niet alleen in gesprek gaan met je coach/counseller maar ook nog eens via beeld zien met wie je spreekt. Voor jou en de coach/counseller heeft dit het voordeel van het directere contact. Je kan zien met wie je spreekt en het horen van de stem, de empathie, lichaamstaal, vragende blikken alles is beschikbaar via Skype. En dit alles gewoon vanuit je eigen favoriete plekje, namelijk thuis.

Ook voor Skype geldt de standaard regel van een contract via de email.  Het verschil met de andere vormen van coaching/counselling is dat we voor deze vorm van begeleiding een afspraak maken voor het gesprek.

Skype is te downloaden op het volgende adres:

www.skype.com

Mijn skype adres is: avpcoaching

------------------------------

Als geaccrediteerde supervisor bij de beroeps-vereniging ABvC, superviseer ik leden van de ABvC ook via Skype. Heb je als counsellor interesse in Skype supervisie? Neem dan contact op via mail of telefoon.

 

AvP-Coaching,Counselling,Training,Begeleiding-Vlaardingen,06-23905567,KvK 24427744  | info@avp-coaching.nl